In ce retete poti sa integrezi boabe de soia

Poti sa alegi boabe de soia la masa. Nu doar daca te-ai hotarat sa tii post sau pur si simplu sa nu mai mananci carne. Ai nevoie sa inlocuiesti proteinele pe care ti le oferea aceasta.

Boabele de soia contin fibre din abundenta, dar si proteine, vitamine, minerale. Ele reusesc sa combata aparitia cancerului, protejeaza sanatatea inimii, amelioraza simptomele menopauzei.

Boabele de soia. Preparate in care sa le integrezi cu succes

1. Tocanita

Din boabele de soia, puse la fiert pana isi maresc volumul, poti face tocanita. Cuburile, odata fierte, trebuie scurse de zeama si apoi calite in tigaie in putin ulei de masline. Mai apoi le poti integra in reteta clasica de tocanita, alaturi de legume si cartofi.

boabe soia

2. Pilaf

Dupa ce ai fiert si calit boabele de soia, care de obicei se gatesc repede, poti sa le pui ca ingredient in pilaful simplu sau cel cu legume. Acestea nu au un gust puternic, insa reusesc sa iti aduca beneficii organismului.

3. Salate

In cazul in care vrei sa mananci mai usor, fara prajeli sau alte metode mai nocive de gatire, poti sa pui boabele de soia odata fierte in salate prospete. Pregateste salata cu legumele si leguminoasele care iti sunt pe plac si apoi adauga soia.