Cristiano Ronaldo a scoate ceva din şort şi … mănâncă. Fanii se întreabă ce are în pantaloni

Cristiano Ronaldo a scoate ceva din şort şi … mănâncă. Fanii se întreabă ce are în pantaloni

Cristiano Ronaldo a scris istorie la Campionatul Mondial din Qatar. Starul portughez a marcat un gol în victoria naţionalei sale contra Ghanei, scor 3-2, şi a devenit astfel primul fotbalist din istorie care marchează la cinci ediţii ale Cupei Mondiale.

Cristiano Ronaldo a oferit şi una dintre fazele antologice ale acestei ediţii a Campionatului Mondial. Ronaldo a fost surprins de fotografii prezenţi la meciul cu Ghana în timp ce bagă mâna în şort, scoate ceva şi apoi duce mâna la gură. Imaginile au apărut abia la finalul partidei şi au produs isterie pe reţelele de socializare.

Din cadrele surprinse de fotoreporteri nu vede cu exactitate ce mănâncă starul Portugaliei, dar cel mai probabil este vorba despre un baton proteic. Fanii s-au întrecut însă în glume pe reţelele de socializare. “Ce am văzut în această imagine?”, “Văd că viaţa de şomer l-a afectat rău” sau “Omul ţine snacks-uri în pantaloni” sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor din întreaga lume.

După victoria cu Ghana, Portugalia este pe primul loc în Grupa H cu 3 puncte. Uruguay şi Coreea de Sud au fiecare câte un punct, iar Ghana este pe ultimul loc fără niciun punct după primele meciuri. Următoarele partide din Grupa H vor avea loc luni 28 noiembrie, Coreea de Sud – Ghana (Education City Stadium – Doha, 15:00) şi Portugalia – Uruguay (Lusail Stadium- Al Daayen, 21:00).