Prietenii neobișnuite: un ciobănesc australian întâlnește un vițel bolnav și îi oferă toată alinarea

Animalele pot forma prietenii, la fel ca noi.

O prietenie neobișnuită se înfiripă, după ce un ciobănesc australian întâlnește un vițel bolnav. Cățelul se străduiește să îi ofere toată alinarea de care puiuțul de vacă are nevoie pentru a-l ajuta să se vindece cât mai repede.

John Lewis Thunderheart este un vițel care a fost salvat de la un abator la vârsta de doar o săptămână. Rămas orfan de mamă, vițelul era subnutrit și suferea de un caz urât de pneumonie. A fost adus la adăpostul pentru animale de la ferma The Gentle Barn din California pentru a vedea dacă îl pot salva.

Vițelul a primit multă dragoste și îngrijiri speciale pentru a se recupera

Fondatoarea The Gentle Barn, Ellie Laks, știa că starea vițelului era precară. Ea a început imediat să îi ofere medicamente, hrană bună și multă dragoste și grijă.

„În timpul recuperării sale, pentru a evita căldura extremă a verii, l-am adus în casa noastră pentru a avea un mediu curat și răcoros și pentru a fi îngrijit non-stop”, a explicat Ellie.

„Cu o îngrijire veterinară excelentă, antibiotice, antiinflamatoare, tratamente cu nebulizator și oxigenoterapie, probiotice, Super Hrană cu alge Sun Chlorella și multă dragoste, și-a revenit încet-încet.”

Din momentul în care John Lewis (vițelul) a ajuns la sanctuar, a avut o îngrijitoare deosebit de atentă, pe nume Sky (un ciobănesc australian). Sky a fost predat de către proprietarii săi inițiali, deoarece era prea energic pentru familia lor.