Aromele TWININGS, ceaiul verde al Casei Regale

Aromele TWININGS, ceaiul verde al Casei Regale

“Ceaiul Twinings” este ceaiul oficial al Casei Regale a Marii Britanii. Twinings ceai verde si menta este un ceai verde intr-o combinatie racoritoare datorita aromei de menta, avand un gust revigorant. Se infuzeaza 3-5 minute.

Pentru a face acest ceai, fiecare ceai verde argintiu este ofilit, ars si apoi rulat intr-o minge mica, o tehnica perfectionata de-a lungul secolelor pentru a pastra prospetimea. Odata ajunse in cana cu apa fierbinte adaugata, frunzele peletelor stralucitoare se desfasoara inapoi la viata. Lichidul este galben, cu o aroma puternica, miereata si usor afumata, care persista in gust.
Ceaiul din frunze vrac facut simplu. 

Despre brand

Povestea lui Twinings dateaza de mai bine de 300 de ani, din 1706, cand Thomas Twining incepe sa vanda ceai intr-un mic magazin din Londra, pe Strand Street.
Era perioada cand ceaiul se consuma numai de catre cei din clasa de elita, numai de aristocratie. In acea vreme ceaiul fiind mai pretios decat aurul, se pastra in seif si vandut cu gramul!
Richard Twining reuseste in 1784 sa il convinga pe primul-ministru sa scada taxele si impozitele pe ceai moment in care ceaiul intra in casele tuturor englezilor, ca mai apoi sa devina bautura cea mai consumata la nivel mondial, dupa apa.
In 1837 Regina Victoria acorda lui Twinings titlul de “Royal Warrant holder”, devenind astfel ceaiul Curtii Regale. Cu cei peste 300 de ani de istorie Twinings este recunoscut ca cel mai vechi brand de ceai, este parte din patrimoniul Angliei si purtator al valorilor ei in cele 116 tari in care este prezent.

Cumpara de aici.