Să nu porți pantaloni scurți în avion. Sfaturile unui însoțitor de zbor

Un însoțitor de zbor oferă sfaturi pentru pasageri. Tommy Cimato, însoțitorul de zbor, a trecut în revistă 5 reguli de etichetă la bordul avionului. 

Unele persoane sunt suficient de organizate pentru a împacheta mai multe articole de îmbrăcăminte în bagaj, astfel încât să se poată schimba înainte de debarcare, în timp ce altele încearcă să păstreze un stil simplu.  Însă, conform însoțitorului de zbor, singurul lucru pe care trebuie să-l evităm sunt pantalonii scurți.

Ar treui să evităm să purtăm pantaloni scurți în timpul zborului. FOTO Shutterstock
Ar treui să evităm să purtăm pantaloni scurți în timpul zborului.

Nu purtați sau măcar încercați să nu purtați pantaloni scurți într-un avion. E același lucru ca și cu o fereastră. Nu știi niciodată cât de curată va fi, a afirmat el.

În plus, Cimato a recomandat purtarea blugilor.

Nu atingeți niciodată butonul de tras apa la toaletă cu mâinile goale. Este insalubru și destul de scârbos, așa că atunci când trageți apa utilizați un șervețel, a adăugat el.

De altfel, în timpul unui zbor de lungă durată, pasagerii din avion trag apa la toaletă de până la 1.000 de ori.

Nu uitați să beți apă. Rămâneți hidratați”.

Nu adormiți și nu vă sprijiniți capul de geam. Nu ești singura persoană care face asta și nu știi câți oameni sau copii și-au pus mâinile sau alte lucruri pe fereastră. Nu trebuie să vă fie teamă să anunțați un însoțitor de zbor că vă simți rău. Așa că dacă aveți nevoie de mâncare, apa sau o pungă, te rog informează-ne”!