Maria Pop a câștigat cea de a XII-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy. Cosac: Mulțumim Dr. Oetker

Maria Valentina Pop a ccâștigat cea de a XII-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, după ce a învins-o în finală, scor, 6-0, 6-1, pe Manhard Ofir (Israel).

Scott Watson (Marea Britanie) a câștigat competiția la băieți, după ce l-a învins în finală, scor 6-4, 6-0, pe Evan Giurescu (Franța).

Eric Lorimer si Scott Watson (Marea Britanie) sunt castigatorii celei de-a XII-a editii Dr. Oetker Junior Trophy, dupa ce s-au impus in fata perechii formate din Andrei Radu si Niall Pickerd-Barua, scor 7-6 (4), 6-2.

Kaliadina Eva si Kovacevic Tea (Bosnia Herțegovina) sunt castigatoarele celei de-a XII-a editii Dr. Oetker Junior Trophy, dupa ce s-au impus in fata cuplului format din Bilyk Daria si Cesonyte Viktorija, scor 7-5, 6-4.

“De la an la an, valoarea turneului Dr. Oetker Junior Trophy a fost tot mai mare, prin aceasta înțelegem că a crescut valoarea sportivilor care vin la noi în țară. Anul acesta au venit sportivi din peste 20 de țări, extrem de bine cotati.

Ne bucurăm că o finală a fost câștigată de o româncă, Pop Maria. Am văzut meciuri foarte interesante, un nivel extrem de ridicat, sunt tot mai bine pregătiti din punct de Vedere fizic, mental, tehnico-tactic.

Este o competitive extrem de importanta pt noi, de aceea multumesc Dr. Oetket, este o competitie foarte utila sportivilor nostri. Prin aceasta competiție, ei acumulează puncta cu care urcă în clasament”, a declarat George Cosac, președintele F.R. Tenis.

Cea de a XII-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, a avut loc la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Informații despre turneul, la care au participat 153 de jucători din 25 de țări, pot fi găsite pe juniortrophy.ro si pagina de Facebook Tennis Stars. Sponsorul principal al turneului este Dr. Oetker România.