Editura ap(ACT și Politon). „Conspirația” de Ryan Holiday, povestea reală care a făcut înconjurul lumii

Povestea uimitoare a celebrului miliardar Peter Thiel, fondatorul companiei PayPal, care a pus la cale un plan pentru a distruge cunoscutul imperiu mediatic Gawker. Aceasta este „Conspirația”, de Ryan Holiday, publicată recent în România la editura ap! (ACT și Politon),

O carte controversată, „Conspirația” vorbește despre dedesubturile mass-mediei și felul în care cei din domeniu își folosesc puterea. Cunoscutul autor de nonficțiune Ryan Holiday disecă un subiect care a făcut senzație pe glob, iar povestea este cu atât mai captivantă cu cât în centrul acțiunii se află un trio de vedete: miliardarul din Silicon Valley Peter Thiel, luptătorul profesionist de wrestling Hulk Hogan și fondatorul Gawker Media, Nick Denton.

2007. Internetul este zguduit de un articol publicat pe un blog Gawker Media, care dezvăluie că celebrul fondator PayPal, Peter Thiel, este gay. Titanul din Silicon Valley decide să treacă la fapte, punând la cale un adevărat complot pentru a distruge imperiul mediatic ce i-a violat intimitatea.

ConspiratiaCitește mai multe despre o adevărată luptă între titanii americani și comandă cartea  aceasta aici.

Ryan Holiday este un scriitor-vedetă, cunoscut atât pentru cărțile sale care au făcut înconjurul lumii, cât și pentru activitatea sa din marketing. Este unul dintre cei mai bine vânduți scriitori contemporani și adept al stoicismului, filosofie pe care a abordat-o în repetate rânduri atât în mediul online, cât și în cărțile lui.

Titlurile sale „Inamicul este egoul”, „Stoic zi de zi” și „Liniștea este cheia”, au fost traduse în peste 40 de limbi și s-au vândut în mai mult de cinci milioane de exemplare în întreaga lume. Cărțile lui sunt adevărate manuale care te învață cum să aplici principiile stoicismului în viața de zi cu zi, pentru a avea o viață împlinită și de succes, și de asemenea, îți dezvăluie tertipurile din industria media sau de marketing, pentru a înțelege mai bine cum funcționează lumea în care trăim.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în non-ficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost înregistrate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 300 de titluri în format audio, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing. Titlurile editurii se găsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să sepoată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

***

ap! (ACT și Politon) online

Website: actsipoliton.ro