Nuanţe diferite. Dreptul de a fi om, cu #apecurateasumate

Nuanţe diferite. Dreptul de a fi om, cu #apecurateasumate

Suntem pregatiti sa vedem si luna aceasta Proiectul #apecurateasumate, sustinut de Aqua Carpatica, care ne dezvaluie cum sa cunoastem si sa gestionam mai bine emotiile.

Evenimentul lunii decembrie te invita sa te informezi si sa dai dovada de  comunicare si deschidere. Vrem sa aflam mai multe despre cum se vad emotiile sau apele noastre interioare, caci drepturile omului sunt valabile pentru fiecare individ in parte.

Ziua Drepturilor Omului este aniversata in fiecare an pe 10 decembrie. Organizatia Natiunilor Unite a adoptat, in 1948, Declaratia Universala a Drepturilor Omului, un document-reper prin care sunt proclamate drepturile inalienabile pe care fiecare om le are ca fiinta umana, indiferent de rasa, culoare, religie, sex, limba, apartenenta politica sau de alta natura, origine sau statut social.

Tema anului 2022 este “Demnitate, libertate și dreptate pentru toți”.

Echipa Totceeaceeste se intalneste vineri, 9 decembrie, cu elevii Şcolii Gimnaziale „Petre Ghelmez”, din Bucuresti, pentru a ne reaminti drepturile de care ne bucuram fiecare, in aceasta diversitate. Vom vedea cum ne putem imbunatati comunicarea, astfel incat sa devina mai clara si mai fluida. Cum sa ne transmitem opiniile personale, fara a atinge demnitatea, ori a ingradi libertatea de exprimare a celorlalti.

Desi avem culori, cat si nuante diferite, pe toţi ne defineşte marea calitate de a fi oameni.

Actiunile noastre pot fi modeste, dar acestea sunt menite sa transmita un mesaj: “Hraneste-ti mintea intr-un mod constient si fii deschis fata de diversitatea lumii!”

Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro) in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro).