Apa – cheia către compasiune şi solidaritate ȋn Săptămȃna verde #focustogreenecolife

Apa – cheia către compasiune şi solidaritate ȋn Săptămȃna verde #focustogreenecolife

“Focus to Green-Eco Life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te invită la o porţie zdravănă de apă plină de compasiune şi solidaritate.

Ziua Internațională a Solidarității Umane”, celebrată pe 20 decembrie, are ca scop principal determinarea țărilor asociate să conștientizeze necesitatea de reducere a sărăciei și luarea de măsuri concrete de contracarare a acesteia. 


Oamenii lucrează împreună, pentru că solidaritatea a fost mereu soluția la necesitatea de coeziune și unitate.


Echipa #Focustogreenecolife te inspiră să exersezi compasiunea, ca semn al solidaritătii faţă de cei mai puţin norocoşi. Cum? Prin exerciţii simple de recunoştinţă, de compasiune şi de deschidere a inimii.

Noi le vom exersa ȋmpreună cu elevii Şcolii Gimnaziale „Petre Ghelmez”, din Bucureşti, ȋn cadrul ȋntȃlnirilor din „Săptămȃna verde” a anului şcolar 2023-2024.

„Suntem oameni, deci cu toţii avem nevoie de un spaţiu interior ȋn care să ne simţim ȋn siguranţă, ţn care să ne refugiem pentru scurt timp, ca mai apoi, ghidaţi de curaj, compasiune şi conectare, să revenim ȋn lumea exterioară pentru a ne trăi vieţile din plin. Exerciţiile ne pot ajuta să descoperim că dincolo de emoţii, gȃnduri şi provocările vieţii nu se află sfȃrşitul lumii, ci chiar ȋnceputul ei.” – terapeut holistic Ileana Vlăduţ.

Aceasta zi este ocazia perfectă în care sărbătorim unitatea noastră și totodată afirmăm că această unitate se produce doar datorită solidarităţii. Este un prilej pentru reînnoirea angajamentului față de solidaritatea umană și acțiunea comună de a construi o lume mai bună, mai sigură, pentru noi toți.

Deşi acţiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Hrăneşte-ţi compasiunea ȋntr-un mod conştient şi fii solidar faţă de diversitatea lumii!

Fii mereu informat, fii conştient de importanţa atitudinii personale faţă de oameni şi de mediul ȋnconjurător, de reciclarea sustenabilă şi de nevoia de curăţenie a mediului care susţine viaţa pe Pămȃnt.

Evenimentul “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro