Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, din 13 decembrie, l-a avut ca invitat pe Paul Caradan, osteopat şi terapeut holistic, fondatorul clinicii Osteomedicare, avȃnd studii de medicina osteopată şi practică în Danemarca, cu o vastă experienţă ȋn acest domeniu.
Contează cum mestecăm hrana, dar şi informaţia pe care o primim. Ȋn special acum, ȋn pragul sărbătorilor de iarnă, cȃnd preparatele culinare şi informaţiile sunt atȃt de diverse şi uneori “mai greu de digerat”.
Cum mȃncăm şi nu ce mȃncăm, cum mestecăm hrana pentru a facilita o digestie corectă sunt subiecte pe care le-am dezbătut, din perspectiva specialistului osteopat, ȋn cadrul emisiunii prezentate de Ileana Vlăduţ.
Am aflat ce beneficii ne aduce pe termen lung şi cum putem susţine armonia corpului apelȃnd la osteopatie. O practică care se ȋngrijeşte de sănătatea noastră şi de recuperarea microfuncţionalităţii corpului, atunci cȃnd apar dezechilibre.
Am discutat despre modul ȋn care un business investeşte ȋn sănătatea holistică şi ȋn grija faţă de oameni. Chiar ȋn inima Bucurestiului, echipa Osteomedicare oferă servicii de osteopatie, kinetoterapie şi neurofeedback. Prin diagnosticare osteopată atentă, fiecare om este tratat cu respect, empatie, seriozitate şi profesionalism, fiindu-i recomandată o schemă de tratament şi de recuperare personalizată.
Paul Caradan ne-a vorbit şi despre hrana sufletească. Despre hormonii care ne aduc starea de bine, oferind recomandări de specialitate, despre cum să mestecăm hrana, fizică şi spirituală.
Contactaţi direct specialistii clinicii Osteomedicare, pentru programări şi recomandări de specialitate.
VIDEO – Emisiunea „Business Philosophy” – Sănătate holistică. Despre cum mestecăm hrana, dar şi informaţia.